Supă consistentă de fasole și orz
Supa consistentă de fasole și orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 282 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, fasole, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Supă Consistentă De Orz De Vită, Supă consistentă de miel și orz, și Supă Consistentă De Orz De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez; reduceți focul la mediu-mic și gătiți 15 minute.
Se scurge printr-o sită într-un castron mare; aruncați solidele.
Măsurați 1 cană de fasole și amestecați cu o furculiță într-un castron mic. Rezervați restul de fasole întreagă.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapă, morcov și țelină; gatiti 4 minute.
Adăugați amestecul de bulion, piureul de fasole, fasolea integrală, roșiile și orzul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute. Se amestecă spanacul și piperul negru; gatiti 5 minute sau pana cand orzul este fraged.
Presărați fiecare porție cu brânză.