Supă Consistentă De Cârnați Italieni

Supă Consistentă De Cârnați Italieni
Supa consistentă de cârnați italieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă servește 40 și costă 23 de cenți pe porție. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați paste rotini, conserve de roșii, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare sunt Ciorbă de carne de curcan italiană și supă de legume, Coacerea Cârnaților Italieni: O Oală, O Masă Consistentă, și Sos de roșii consistent cu cârnați italieni picante.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnatii si ceapa in tigaie mare la foc mediu 8 min. sau până când cârnații se rumenesc uniform, amestecând frecvent și adăugând usturoi în ultimul moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați bulion, apă, fasole și roșii; se amestecă bine. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați paste; Se amestecă. Reveniți la fierbere; se fierbe la foc mediu-mic 10 min. sau până când pastele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Se ia de pe foc.
5
Se amestecă varza; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
6
Lăsați să stea 5 min. sau până când varza este ușor ofilită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
7
Se servește acoperit cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista