Supă consistentă de curcan cu găluște de pătrunjel

Supă consistentă de curcan cu găluște de pătrunjel
Supa consistentă de curcan cu găluște de pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 731 calorii, 87G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână pâine, cimbru, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Supă Consistentă De Carne De Curcan, Supă De Legume Din Curcan, și Supă De Curcan Cu Găluște.

Instrucțiuni

1
Combinați carcasa de curcan, apa, 1 cană de țelină, 2 morcovi, ceapă, 2 lingurițe de sare, cimbru, bulion și frunze de dafin într-un vas mare de 4 litri. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și acoperiți. Se fierbe timp de 1 1/2 ore. Tulpina stoc, și aruncați solide. Îndepărtați grăsimea folosind polonic sau separator de grăsimi. Alegeți carnea de pe oase când este răcită. Rezervați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
PolonicPolonic
2
Combinați 6 linguri de făină și 1/2 cană de lapte într-un borcan cu un capac bine fixat. Se agită pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
3
Se toarnă stocul în oală. Aduceți la foc mic. Se strecoară amestecul de făină prin sită în stoc, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Feliați restul de 3 morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați rutabaga, ardeiul măcinat, restul de 1/2 cană de țelină și morcovii feliați. Fierbeti la foc mic 20 de minute, sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
6
În timp ce supa fierbe, pregătiți găluștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
7
Combinați pătrunjelul și pâinea în procesor; rotiți până la firimituri de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
8
Adăugați 1 1/4 căni făină, praf de copt și sare; procesați doar până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Adăugați 1/2 cană lapte și unt; procesați folosind impulsuri on-off doar până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
10
Aruncați linguri de amestec de găluște în supă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
11
Așezați capacul pe oală. Gatiti timp de 12 minute sau pana cand galustele sunt uscate in centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Adăugați carne de curcan; gătiți 3 minute sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De CurcanSucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista