Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa condimentată de sfeclă și morcovi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de bulion de legume, Nasturel pentru copii, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 26 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Sfeclă De Morcovi, Supă De Morcovi Condimentată, și Supă Cremoasă De Morcovi Condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Așezați sfecla și morcovii într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Stropiți cu 1 1/2 linguriță ulei; se presară cu 1/4 linguriță sare. Aruncă. Aranjați legumele pe tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți la 425 timp de 40 de minute sau până se înmoaie, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți din cuptor; se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Tăiați sfecla și morcovii în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De Kale
8
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
9
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
10
Adăugați măr, ceapă și garam masala în tigaie; gatiti 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați amestec de sfeclă, bulion și 2 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Sifonada De Frunze De Kale
12
Se ia de pe foc și se lasă să stea 15 minute.
13
Puneți jumătate din amestecul de sfeclă într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Se toarnă supa într-un castron. Repet. Se amestecă sucul de lămâie. Polonic aproximativ 1 1/4 cani supa în fiecare din 4 boluri; top fiecare portie cu 3 linguri iaurt, 2 linguri nuci, si aproximativ 1 lingura Nasturel.