Supă condimentată de morcovi-mere cu mentă proaspătă

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și supă primară? Supa condimentată de morcovi-mere cu mentă proaspătă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 135 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ienibahar măcinat, ghimbir, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă de morcov violet condimentat, coriandru și mentă, Salată proaspătă de morcovi, coajă și mentă, și Rețetă De Salată Proaspătă De Morcovi, Coajă Și Mentă.
Instrucțiuni
Încălziți grăsimea de pui într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa; saut 2 minute.
Adăugați toți morcovii, bulionul, 3/4 cană de măr și ghimbirul; aduceți la fierbere. Acoperă. Reduceți căldura; fierbeți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați jumătățile de morcov;tăiați mărunt. Supă de piure în loturi în blender; reveniți la tigaie.
Se amestecă sucul de mere și condimentele. Se condimentează cu sare grosieră și piper.
Supă de oală în boluri. Se acoperă cu morcov tăiat mărunt, măr tăiat mărunt și mentă.
Încercați un vin alb kosher plin de corp, cum ar fi baronul HERZOG 2007 Central COAST CHARDONNAY (California $13).