Supa columbiană Ahuyama necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această supă are 126 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.79 pe portie. Un amestec de unt de arahide cremos, ceapă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crema de Ahuyaman o Calabaza (supă de dovleac), Capac de Ahuyama (squash umplute sau dovleac), și Supă De Pui Columbiană.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul, pudra de curry și fulgii de ardei roșu. Gatiti pana cand ceapa a devenit translucida, 5 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Amestecați bulionul de pui și dovleceii în amestecul de ceapă. Se fierbe supa la foc mediu până când dovlecelul este fraged când este străpuns cu o furculiță, aproximativ 20 de minute. Opriți focul și amestecați nucșoara, sosul Worcestershire și untul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
3
Transferați amestecul în loturi într-un blender sau robot de bucătărie; amestecați până se omogenizează, turnând încet în cremă. Reîncălziți supa dacă este necesar, dar nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional