Supă Collard-Kielbasa

Supă Collard-Kielbasa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa Collard-Kielbasa. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 421 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,25 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cârnați kielbasa, apă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Hopping John Soup-mazăre cu ochi negri, șuncă și supă verde Collard, Tortellini și supă Kielbasa (akan supa noastră preferată), și Supă Picantă De Kielbasa.

Instrucțiuni

1
Puneți apa și kielbasa într-o oală de supă, acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 30 de minute. Se amestecă cartofii tăiați cubulețe și se fierbe încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați verdeață și fasole, fierbeți timp de 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
În timp ce verdeața și fasolea se gătesc, puneți o tigaie sotată la foc mediu. Se amestecă slănina și se gătește pentru a topi o parte din grăsime. Domnule în usturoi, ceapă și ardei gras; gatiti pana cand slanina este aproape crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
VerziiVerzii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți cât mai multă grăsime și adăugați amestecul în supa care fierbe și gătiți încă 15 până la 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista