Supa clasică de tăiței de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de apă, morcov, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Supă Clasică De Tăiței De Pui, Supă Clasică De Tăiței De Pui, și Supă Clasică De Tăiței De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un ceainic mare de supă sau cuptor olandez, combinați primele 10 ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45-60 de minute sau până când sucurile se limpezesc, degresând suprafața pe măsură ce spuma crește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Scoateți puiul. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați carnea din oase; aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Tăiați carnea în bucăți de mușcătură; pus deoparte. Tulpina bulion, aruncând legume și frunze de dafin. Întoarceți bulionul în tigaie; adăugați morcovii, țelina și ceapa. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați tăiței și pui. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 6 minute. Se amestecă mazărea și fasolea. Gatiti 2-4 minute sau pana cand fasolea si taiteii sunt fragede.