Supă chineză de pui și cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa chineză de pui și cartofi. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 193 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână morcov, cartofi, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Supă De Pui Chinezească, Supă De Pui Chinezească, și Pui chinezesc cu cinci condimente cu varză roșie și Gratin de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mare, combinați cartofii, morcovul, Napul, ceapa, usturoiul, puiul și apa pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și reduceți focul la minim.
Lăsați supa să fiarbă timp de 45 de minute până la 1 oră. Degresați grăsimea, dacă doriți, și condimentați cu sare și piper după gust.
Scoateți pulpa de pui din supă și lăsați-o să se răcească.
Scoateți carnea, returnând-o în supă și aruncați pielea și oasele. Se fierbe timp de încă 30 până la 45 de minute sau mai mult, dacă se dorește.