Supă chineză de pui și cartofi

Supă chineză de pui și cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa chineză de pui și cartofi. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 193 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână morcov, cartofi, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Supă De Pui Chinezească, Supă De Pui Chinezească, și Pui chinezesc cu cinci condimente cu varză roșie și Gratin de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mare, combinați cartofii, morcovul, Napul, ceapa, usturoiul, puiul și apa pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
NapNap
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Lăsați supa să fiarbă timp de 45 de minute până la 1 oră. Degresați grăsimea, dacă doriți, și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
3
Scoateți pulpa de pui din supă și lăsați-o să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Scoateți carnea, returnând-o în supă și aruncați pielea și oasele. Se fierbe timp de încă 30 până la 45 de minute sau mai mult, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista