Supa chiliană de fructe de mare este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 445 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $6.02 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de coriandru, creveți, roșii decojite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), Supă De Fructe De Mare, și Supă De Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2
Adăugați prazul, ceapa, morcovul și usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați roșiile, ardeiul gras, oregano, boia de ardei și frunza de dafin și gătiți, amestecând, încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
4
Se toarnă sucul de scoică diluat și vinul și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Între timp, într-o cratiță medie, fierbeți cartofii în apă sărată până se înmoaie, aproximativ 15 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Aduceți supa la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
7
Adăugați cartofii fierți, bibanul de mare, midii, scoici și creveți. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când scoicile și midiile se deschid; îndepărtați-le cu clești așa cum sunt gata. Continuați să gătiți până când tot peștele este gătit, aproximativ 8 minute în total. Întoarceți scoicile și midiile în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Seabass
Cutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Se presară coriandru tocat și scallions și se servește.