Supă Cheesesteak
Supa de cheesesteak durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 5,67 USD per porție , această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 923 de calorii , 64 g de proteine și 59 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână friptură de vită, ceapă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 69 ar spune că a fost perfect. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 97% , ceea ce este extraordinar. Încercați Philly Cheesesteak Supp , Philly Cheesesteak Supp și Philly Cheesesteak Supp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez sau o oală cu fundul greu la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, morcovul, semințele de țelină și usturoiul și gătiți, amestecând din când în când, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1/3 cană de făină, sosul Worcestershire și sosul iute; gătiți, amestecând din când în când, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul de pui și 2 căni de apă și aduceți la fiert. Reduceți focul la mediu scăzut și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Între timp, aruncați cuburile de pâine cu 1 lingură ulei de măsline pe o tavă de copt; se asezoneaza cu sare si piper.
Coaceți până devin aurii și crocanți, aproximativ 7 minute; pus deoparte.
Se face piure supa într-un blender până la omogenizare. Reveniți în oală și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți 5 minute. Arunca cheddarul, provolonea si restul de 2 linguri de faina intr-un castron; amestecați încet amestecul de brânză în supă până se topește. Reveniți în blender și pasați până se omogenizează.
Se toarnă înapoi în oală și se aduce la fierbere scăzut; se ia de pe foc.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând din când în când, până se rumenește, aproximativ 3 minute. Se amestecă pepperoncini și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper. Pune supa în boluri; acoperiți cu carne de vită, crutoane și mai mult pătrunjel.
Fotografie de Johnny Miller