Supă catifelată de morcovi cu Pesto de top de morcovi

Supă catifelată de morcovi cu Pesto de top de morcovi
Supa catifelată de morcovi cu Pesto de top de morcovi este un fără gluten, fără lactate și primal supă. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 155 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de morcovi, ceapă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă Catifelată De Morcovi, Supă de morcovi cu Pesto de usturoi de top de morcovi, și Supă de morcovi cu Pesto de top de morcovi.

Instrucțiuni

1
Se încălzește 1 lingură. ulei într-o oală medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță. sare și gătește până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
3
Scoateți blaturile de morcovi din morcovi, tocați-le aproximativ și puneți-le deoparte. Tăiați aproximativ morcovii și adăugați în oală. Se amestecă bulionul și se fierbe. Reduceți la foc mic, acoperiți (lăsați capacul ușor întredeschis) și gătiți până când morcovii sunt foarte fragezi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De MorcovFrunze De Morcov
MorcovMorcov
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, tocați usturoiul într-un robot de bucătărie, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
5
Adăugați 1 cană blaturi de morcovi, nucile, rămânând 2 1/2 linguri. ulei și restul de 1/4 linguriță. sare și vârtej până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De MorcovFrunze De Morcov
NuciNuci
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Amestec pur de morcov-bulion într-un blender, care lucrează în loturi, până când este foarte neted, aproximativ 1 minut pe lot. Se toarnă în boluri și se învârte în pesto de top de morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
BulionBulion
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista