Supă catifelată de morcovi cu Pesto de top de morcovi
Supa catifelată de morcovi cu Pesto de top de morcovi este un fără gluten, fără lactate și primal supă. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 155 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de morcovi, ceapă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă Catifelată De Morcovi, Supă de morcovi cu Pesto de usturoi de top de morcovi, și Supă de morcovi cu Pesto de top de morcovi.
Instrucțiuni
Se încălzește 1 lingură. ulei într-o oală medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță. sare și gătește până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Scoateți blaturile de morcovi din morcovi, tocați-le aproximativ și puneți-le deoparte. Tăiați aproximativ morcovii și adăugați în oală. Se amestecă bulionul și se fierbe. Reduceți la foc mic, acoperiți (lăsați capacul ușor întredeschis) și gătiți până când morcovii sunt foarte fragezi, aproximativ 20 de minute.
Între timp, tocați usturoiul într-un robot de bucătărie, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați 1 cană blaturi de morcovi, nucile, rămânând 2 1/2 linguri. ulei și restul de 1/4 linguriță. sare și vârtej până se amestecă.
Amestec pur de morcov-bulion într-un blender, care lucrează în loturi, până când este foarte neted, aproximativ 1 minut pe lot. Se toarnă în boluri și se învârte în pesto de top de morcovi.