Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa fierbinte și acră cu Tofu ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 104 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tofu ambalat în apă, cățel de usturoi, blaturi subțiri de ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Supă caldă și acră, Supă fierbinte și acră de Tofu, și Supă de legume fierbinte și acră cu Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie. Acoperiți tofu cu mai multe straturi de prosoape de hârtie; deasupra cu o tigaie din fontă sau altă tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
2
Lăsați să stea 30 de minute. Aruncați prosoapele de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Tăiați tofu în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
Aduceți 1 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță mică; se ia de pe foc. Se amestecă ciupercile; lăsați să stea 30 de minute. Se amestecă bulionul și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Combinați 1/4 cană de apă rămasă și amidon de porumb într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă amestecul de amidon de porumb, tofu și lăstarii de bambus în amestecul de bulion; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand ocazional; se ia de pe foc. Stropiți încet oul în amestecul de bulion (nu amestecați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Bambus
Amidon De Porumb
Bulion
Apă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Puneți tigaia la foc mic; gatiti 1 minut. Se amestecă ușor supa pentru a se combina.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc Blend. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.