Supă caldă și acră cu Tofu

Supă caldă și acră cu Tofu
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa fierbinte și acră cu Tofu ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 104 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tofu ambalat în apă, cățel de usturoi, blaturi subțiri de ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Supă caldă și acră, Supă fierbinte și acră de Tofu, și Supă de legume fierbinte și acră cu Tofu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie. Acoperiți tofu cu mai multe straturi de prosoape de hârtie; deasupra cu o tigaie din fontă sau altă tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Lăsați să stea 30 de minute. Aruncați prosoapele de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Tăiați tofu în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
Aduceți 1 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță mică; se ia de pe foc. Se amestecă ciupercile; lăsați să stea 30 de minute. Se amestecă bulionul și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Combinați 1/4 cană de apă rămasă și amidon de porumb într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă amestecul de amidon de porumb, tofu și lăstarii de bambus în amestecul de bulion; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand ocazional; se ia de pe foc. Stropiți încet oul în amestecul de bulion (nu amestecați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De BambusMuguri De Bambus
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BulionBulion
ApăApă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Puneți tigaia la foc mic; gatiti 1 minut. Se amestecă ușor supa pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se presară cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc Blend. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista