Supă caldă și acră (Betty Foo; Restaurantul Hunan)

Supă caldă și acră (Betty Foo; Restaurantul Hunan)
Supa fierbinte și acră (Betty Foo; Restaurantul Hunan) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.34 pe portie. O porție conține 160 de calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc, praf de usturoi, oțet distilat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Supă caldă și acră, Plăcintă cu smântână și afine în stil Restaurant, și Sos chinezesc dulce și acru în stil Restaurant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați crinii de zi uscați, înmuiați-i în apă caldă timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Tăiați vârful dur și dur al tulpinii și apoi tăiați crinii de zi pe jumătate pe lungime.Curățați și înmuiați ciupercile urechii de lemn în apă caldă timp de aproximativ 20 de minute, apoi tăiați-le în bucăți mici. Pentru a curăța, ștergeți doar cu o cârpă umedă-nu înmuiați și nu spălați!Aduceți bulionul de pui la fiert și apoi adăugați carnea de porc (sau alternativa vegetariană-vezi mai jos), degresând suprafața oricărei grăsimi.Gatiti carnea de porc 3-4 minute, pana cand bulionul fierbe din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Adăugați tofu, bucăți de ciuperci, lăstari de bambus și crini de zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
Lăsați oala să revină la fierbere, apoi reduceți focul pentru a menține un fierbere scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați sosul de soia, condimentele, oțetul, sarea și zahărul.Gustați supa, ajustând oțetul (poate fi necesar să modificați în sus sau în jos cu o uncie) pentru "acru" și sare pentru echilibru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
6
Se amestecă amidonul de porumb și apa pentru a crea o pastă pentru îngroșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Adăugați amestecul de amidon de porumb încet, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
8
Stropiți ouăle bătute încet în timp ce amestecați, astfel încât să obțineți "șiruri" de ou.Opriți căldura.Prezentare-puneți supa în boluri, apoi garnisiți cu 1/2 linguriță de scallion pe castron și un strop de ulei de susan.Comentarii cu privire la ingrediente & substituții:.Păstăi de crin uscate și urechi de lemn (numite și "urechi de copac", "ciupercă neagră" sau "Hu Bei") disponibile pe majoritatea piețelor orientale.Stoc de pui-utilizați acasă sau o varietate de conserve cu conținut scăzut de sodiu. Pentru vegetarieni utilizați un stoc de pui Vegetarian sau un stoc de legume.Carne de porc-pentru alternativa kosher, folosiți pui mărunțit sau curcan; pentru alternativa vegetariană, înlocuiți carnea de porc cu un amestec de ciuperci proaspete aromate, de exemplu, shiitake, stridii sau portobellos.Sos de soia-Betty folosește sos de soia obișnuit-dacă utilizați un soi "lite soy", poate fi necesar să ajustați cantitatea de sare după gust.Oțet-oțetul este esența aspectului" acru " al acestei supe, iar oțetul alb distilat vă oferă cel mai puternic gust; oțeturile de orez, oțeturile de vin, oțeturile de cidru de mere etc. vor fi fie prea diluate (nu suficientă aciditate), fie vor adăuga arome străine.Usturoi-pudra de usturoi este preferată în această rețetă, dar dacă alegeți să folosiți cuișoare, lăsați-le întregi, adăugați-le doar pentru a aroma bulionul de pui și îndepărtați-le înainte de a adăuga alte ingrediente.Ulei de susan-adaugă o aromă strălucitoare și fumurie produsului final. Uleiul de susan chinezesc este de obicei din semințe prăjite; Japoneza este de obicei neprăjită, astfel încât aroma va fi subtil diferită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cidru De MereCidru De Mere
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raats Original Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista