Supă caldă de castraveți cu scoici și mousse de talpă

Supa caldă de castraveți cu scoici și mousse de talpă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 156 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Supă răcită de Avocado și castraveți cu Salsa de creveți și scoici, Timbale de muselină de talpă și scoică cu arpagic Beurre Blanc, și Supă Caldă De Castraveți (Sopa De Pepinos).
Instrucțiuni
Gătiți castraveții într - o oală de 4 până la 5 litri cu apă sărată clocotită, neacoperită, doar până când apa revine la fierbere, aproximativ 1 minut, apoi scurgeți imediat într-o strecurătoare și transferați într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți bine castraveții, apoi pur și simplu în 2 loturi într-un blender până când este cât mai neted posibil, aproximativ 1 minut, transferându-se într-un castron.
Curățați cartoful și tăiați-l în cuburi de 1/2 inch. Gatiti ceapa, morcovul, telina, usturoiul, frunza de dafin si cimbru in unt intr-o cratita grea de 2 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați cartofi, 4 căni de apă, piper și 1/2 linguriță de sare și fierbeți, parțial acoperit, până când cartoful este foarte fraged, aproximativ 15 minute. Aruncați frunza de dafin și cimbru.
Amestec pur și simplu în loturi în blender până când este foarte neted, aproximativ 1 minut (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), transferând într-un castron mare. Se răcește, neacoperit, până se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă castravetele pur și pur în cartofi pur și supa de forță printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare, apăsând puternic și apoi aruncând solidele.
Se amestecă restul de linguriță de sare în supă, apoi se reîncălzește într-un castron într-un cuptor cu microunde sau într-o cratiță pe plită la foc mic (cuptorul cu microunde este cel mai bun, deoarece păstrează culoarea verde strălucitoare a supei). Puneți 1 mousseline în fiecare din cele 10 boluri de supă superficială și turnați supă caldă în jurul fiecăruia.
Supa poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită.