Supă Bogată De Orz De Vită
Supa bogată de orz de vită este o lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. O porție conține 601 calorii, 35g de proteine, și 34G de grăsime. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, morcovi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Supă Bogată De Ceapă De Vită, și Supă de orz de vită pentru 2 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare sau cuptor olandez, cum ar fi Le Creuset.
Adăugați cozile de boi, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, timp de 10 minute până se rumenesc peste tot.
Îndepărtați cozile de boi cu o lingură pliată și rezervați.
Adăugați prazul, morcovii, ceapa, țelina și usturoiul în grăsimea din oală și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, timp de 10 minute, până când legumele încep să se rumenească. Legați crengile de cimbru împreună cu șirul de bucătărie și adăugați în oală împreună cu frunzele de dafin. Întoarceți cozile în oală și adăugați bulionul, 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper. Ridicați căldura și aduceți la fierbere. Coborâți focul, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră. Aruncați pachetul de cimbru și frunzele de dafin și îndepărtați grăsimea.
Între timp, aduceți 4 căni de apă la fiert și adăugați orzul. Se fierbe descoperit timp de 30 de minute, se scurge și se lasă deoparte.
Când supa este gata, adăugați orzul și gătiți supa încă 15 sau 20 de minute, până când orzul este fraged. În funcție de sărarea stocului, supa ar putea avea nevoie de o altă linguriță de sare și puțin piper.
Se servește fierbinte, cu sau fără cozi de boi.