Supă Bavareză De Kohlrabi

Supa Bavareză de Kohlrabi este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 71 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această supă. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, bulbi de kohlrabi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cum se Spiralizează un Kohlrabi: salată de Kohlrabi și salată de Arugula cu tăiței de mere verzi cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu sos de miere-Dijon, Supă Maghiară De Kohlrabi (Kalarabeleves), și Supă De Linte Bavareză.
Instrucțiuni
Combinați kohlrabi, varză, morcovi, ardei grași roșii, ardei grași verzi, fasole verde și pătrunjel într-un vas.
Se toarnă suficient bulion de pui peste legume pentru a acoperi; se aduce la foc mic la foc mediu și se gătește până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Condimentează cu zahăr, boia de ardei, sare și piper negru. Se acoperă cu smântână și hrean.