Supă Albondigas III

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Albondigas Soup III. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de sare și piper, apă, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 40%. Încercați Supă Albondigas, Supă Albondigas, și Supă Albondigas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apa într-o oală mare la foc mare și se fierbe.
Între timp, într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, orezul, oul, oregano, sarea de usturoi, piperul negru măcinat și chimenul.
Se amestecă bine și se formează în chiftele de 1 inch.
Rotiți chiftelele în făină, acoperiți bine și aruncați-le cu grijă în apa clocotită. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 45 de minute, amestecând frecvent și asigurându-vă că supa nu devine prea groasă.
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar, și adăugați cartofii în supă. Fierbeți încă 1 oră sau până când cartofii sunt fragede. Condimentează cu sare și piper după gust.