Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Albondigas Soup III. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de sare și piper, apă, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 40%. Încercați Supă Albondigas, Supă Albondigas, și Supă Albondigas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă apa într-o oală mare la foc mare și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Între timp, într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, orezul, oul, oregano, sarea de usturoi, piperul negru măcinat și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare De Usturoi
Carne De Vită Măcinată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Chimen
Orez
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă bine și se formează în chiftele de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
4
Rotiți chiftelele în făină, acoperiți bine și aruncați-le cu grijă în apa clocotită. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 45 de minute, amestecând frecvent și asigurându-vă că supa nu devine prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Rola
Supă
5
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar, și adăugați cartofii în supă. Fierbeți încă 1 oră sau până când cartofii sunt fragede. Condimentează cu sare și piper după gust.