Rețeta supă africană de Kale și Yam ar putea satisface pofta africană în aproximativ 20 minute. Pentru $2.68 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 402 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1059 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de bulion de legume, scorțișoară, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este grozav. Încercați Supă de năut și Kale din Africa de Nord, Supă Africană De Arahide Și Ignam, și Supă Africană De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Feliați ceapa roșie în felii subțiri. Tapetați o oală medie cu 1/4 cană de apă și gătiți ceapa la foc mare până devine translucidă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați bulion, ignam, 3/4 cană de apă și aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, reduceți la mediu și gătiți până când cartofii sunt aproape fragezi cu furculița, aproximativ 3 minute. Adăugați imediat kale și ingredientele rămase și gătiți, amestecând frecvent, până când kale este verde închis și moale, încă aproximativ 3 minute. Puneți deoparte 5-10 minute, permițând aromelor să se îmbine.Informații Nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Africanul poate fi asociat cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Fram Wines Pinotage cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.