Supă Africană De Arahide

Supă Africană De Arahide
Reteta supa de arahide africane este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. Această rețetă face 6 porții cu 375 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pastă de roșii, conserve de roșii, ulei de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Africană De Arahide Și Ignam, Supă Africană De Arahide, și Supă Africană De Arahide.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, la foc mediu, încălziți uleiul și usturoiul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați roșiile, pasta de roșii, untul de arahide, bulionul, oțetul, cayenne și sarea și bateți pentru a combina. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați orezul, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 20 de minute. Se toarnă în boluri individuale și se ornează cu scallions și alune.Bacsis: pentru o supă mai substanțială, adăugați o lingură suplimentară de orez fiert în bol cu scallions și arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Fairview Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Fairview Pinotage
Fairview Pinotage
Culoare: Roșu violet Vibrant.Aromă: arome picante de fructe întunecate.Gust: Clocitor și sărat, cu taninuri coapte și fructe opulente.Cellaring: vinul va continua să se îmbunătățească în următorii câțiva ani.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista