Reteta supa de arahide africane este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. Această rețetă face 6 porții cu 375 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pastă de roșii, conserve de roșii, ulei de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Africană De Arahide Și Ignam, Supă Africană De Arahide, și Supă Africană De Arahide.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, la foc mediu, încălziți uleiul și usturoiul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați roșiile, pasta de roșii, untul de arahide, bulionul, oțetul, cayenne și sarea și bateți pentru a combina. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
3
Adăugați orezul, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 20 de minute. Se toarnă în boluri individuale și se ornează cu scallions și alune.Bacsis: pentru o supă mai substanțială, adăugați o lingură suplimentară de orez fiert în bol cu scallions și arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Ghimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Opărit
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Fairview Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.