Suprem de pui prăjit cu unt cu ciuperci sălbatice și gratin de cartofi
Supremul de pui prăjit cu unt cu ciuperci sălbatice și gratin de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1346 calorii, 66g de proteine, și 101G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.45 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână crenguțe de cimbru, bulb de usturoi, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 95%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi De Aur Yukon Și Gratin De Ciuperci Sălbatice, Pui, ciuperci salbatice si prajit-usturoi saut 4, și Pui, ciuperci salbatice si prajit-usturoi saut 4.
Instrucțiuni
1
Pentru a face gratinul, curățați și feliați cartofii nu mai groși decât o bucată de 50p folosind o mandolină, dacă aveți una. Aduceți laptele, smântâna, usturoiul, ierburile și unele condimente la fiert într-o cratiță mare, apoi reduceți focul și fierbeți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Introduceți cartofii în amestecul de lapte fierbinte și fierbeți timp de 10 minute până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
3
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare peste un bol pentru a prinde lichidul rezervați laptele. În timp ce cartofii fierb la foc mic, încălziți jumătate de unt într-o tigaie până se spumează. Se prăjesc ciupercile timp de 2 minute până se ofilesc, se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Frecați 2 feluri de mâncare mici gratinate (sau 1 mediu) cu untul rămas, presărați peste frunzele de cimbru și radeți peste o parte din brânză. Umpleți vasele pe jumătate cu felii de cartofi, umeziți-le cu puțin lapte și radeți peste mai multă brânză. Umpleți vasele cu felii de cartofi, adăugați suficient lapte pentru a acoperi, apoi acoperiți cu ciupercile și restul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Pentru pui, amestecați aproximativ două treimi din unt cu coaja de lămâie și jumătate din suc, pătrunjelul, boiaua și puțină sare și piper. Ridicați ușor pielea de pe fiecare sân, întindeți sau pipetați untul aromat sub piele, apoi întindeți pielea înapoi. Răciți cu până la o zi în avans, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Nonpareils Argintii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pâine Cu Nuci și Stafide
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
6
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Încălziți untul rămas într-o tigaie rezistentă la cuptor până la spumare. Prăjiți puiul, ungând constant cu untul până când începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați șalota, usturoiul, cimbrul și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Așezați puiul, cu pielea în sus în tigaie, pe raftul superior al cuptorului și gratinurile pe raftul inferior. Prăjiți ambele timp de 25-30 de minute, apoi scoateți puiul și odihniți-vă 15 minute, în timp ce gratinurile continuă să gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
10
Pentru a termina, scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Puneți tigaia la loc pe foc, strecurați peste sucul de lămâie rămas și aduceți totul la fierbere tare. Treceți sosul printr-o sită, apăsând ferm pe toată șalota moale și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, Opțional
12
Încălziți un strop de ulei de măsline într-o altă tigaie și reîncălziți prazul până când încep să se coloreze. Cu gratinurile fierte, acum sunteți gata să vă așezați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Aliniați șase prazuri la rând în mijlocul fiecărei farfurii. Tăiați puiul pe o pantă în cinci felii groase. Îndepărtați cu grijă fiecare piept de pui peste praz. Puneți sosul peste pui și în jurul prazului și serviți cu gratinul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm