Super-rapid Pad Thai
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pad Thai super-rapid. O porție conține 430 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $2.2 pe portie. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 307 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți alune prăjite, muguri de fasole, ulei de floarea soarelui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pad De Legume De Primăvară Thai: Proaspăt Și Rapid, Cum Se Face Pad Thai (Vegetarian Pad Thai ), și Pad Phai (alias Pad Thai Pie).
Instrucțiuni
Aduceți o tigaie cu apă la fiert, adăugați tăiței și gătiți timp de 3 minute, adăugând mazărea și creveții pentru min final.
Scurgeți și lăsați deoparte în timp ce încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Prăjiți tăiței, creveții, mazărea, mugurii de fasole și ceapa de primăvară, aruncând pentru a acoperi în ulei câteva minute. Împingeți totul într-o parte a tigaiei și turnați oul. Se amestecă până se gătește, apoi se amestecă totul bine. Aruncați prin arahide, soia și sosul dulce de ardei iute, astfel încât totul să fie combinat. Se împrăștie cu coriandrul și se servește.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Pad Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.