Super-rapid Pad Thai

Super-rapid Pad Thai
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pad Thai super-rapid. O porție conține 430 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $2.2 pe portie. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 307 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți alune prăjite, muguri de fasole, ulei de floarea soarelui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pad De Legume De Primăvară Thai: Proaspăt Și Rapid, Cum Se Face Pad Thai (Vegetarian Pad Thai ), și Pad Phai (alias Pad Thai Pie).

Instrucțiuni

1
Aduceți o tigaie cu apă la fiert, adăugați tăiței și gătiți timp de 3 minute, adăugând mazărea și creveții pentru min final.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți și lăsați deoparte în timp ce încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Prăjiți tăiței, creveții, mazărea, mugurii de fasole și ceapa de primăvară, aruncând pentru a acoperi în ulei câteva minute. Împingeți totul într-o parte a tigaiei și turnați oul. Se amestecă până se gătește, apoi se amestecă totul bine. Aruncați prin arahide, soia și sosul dulce de ardei iute, astfel încât totul să fie combinat. Se împrăștie cu coriandrul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili DulceSos De Chili Dulce
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Pad Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista