Super Bowl Salsa Dip
Super Bowl Salsa Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 685 calorii. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $2.04 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți brânză procesată, ceapă verde, chipsuri de tortilla și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 158 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Super Bowl Tomatillo Salsa Verde, Salsa proaspătă de roșii și Avocado pentru Super Bowl (Go Hawks!), și Al patrulea și Long-Wild Turkey face un super Cocktail pentru Super Bowl.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent setat la foc mare, așezați brânza procesată și laptele. Acoperiți și, amestecând ocazional, gătiți până când brânza s-a topit și este bine amestecată cu laptele.
Așezați cârnații de porc măcinați într-o tigaie medie. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Se amestecă în ceapă albă. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este translucida.
Se ia de pe foc și se scurge.
Se amestecă amestecul de cârnați în amestecul de brânză. Reduceți căldura la minim.
Se amestecă în salsa și fasole neagră. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.
Se ornează cu ceapă verde și se servește cu chipsuri de tortilla.