Supa Toscana
Toscana supa ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 5 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 165 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, cartofi, kale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Supa Toscana, Supa Zuppa Toscana, și Supa Zuppa Toscana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Așezați legăturile de cârnați pe o foaie de copt și coaceți 25 de minute sau până când sunt fierte. Feliați în felii de 1/2 inch.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Se sotează ceapa până devine translucidă; adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Se amestecă bulionul, apa și cartofii; se fierbe 15 minute.
Reduceți căldura la minim și adăugați cârnați, kale și smântână; se fierbe până se încălzește și se servește.