Supa Tortellini

Supa Tortellini
Supa Tortellini necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 80 de cenți per porție. O porție conține 218 calorii , 10 g de proteine și 14 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați apă, ardei cayenne, tortellini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supa Tortellini (Tortellini en Brodo) , Supa Tortellini și Kielbasa (alias Supa noastră preferată) și Supa Tortellini .

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. cratiță, cârnați maro; se scurg și se taie în bucăți mici. Reveniți la tigaie; se amestecă următoarele nouă ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
3
Adăugați tortellini. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute sau până când pastele sunt fragede. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista