Supa Tom Yum Goong de la Jet Tila

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa Tom Yum Goong de la Jet Tila. Această rețetă face 6 porții cu 75 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de bulion de pui Thailandez, ciuperci de paie, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare asiatică. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 43%. Încercați Supa Tom Yum Goong, Tom Yum Goong (supă thailandeză de creveți fierbinți și acri), și Tom Yum Goong (Supă Picantă De Creveți Thailandezi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de la sursa de căldură. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Așezați ardeii pe foaia de copt pregătită.
Gătiti sub broilerul preîncălzit, întorcându-vă ocazional până când pielea ardeilor s-a înnegrit și s-a blisterat, aproximativ 5 minute.
Așezați ardeii înnegriți într-un castron și sigilați bine cu folie de plastic. Lăsați ardeii să se aburească în timp ce se răcesc, aproximativ 20 de minute. Odată răcit, îndepărtați și aruncați pielea, semințele și tulpina. Se toacă ardeii prăjiți.
Se toarnă bulionul de pui într-o oală mare și se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Amestecați creveții, ciupercile și ardeii prăjiți tocați. Reveniți la foc mic și gătiți până când creveții nu mai sunt translucizi în centru, aproximativ 1 minut. Amestecați sosul de pește, sucul de lămâie și pasta de chile până când pasta de chile s-a dizolvat. Puneți în boluri și garnisiți fiecare bol cu o frunză de tei și o crenguță de cilantro.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca înregistrări pe teren Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc]()
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.