Supa Pistou

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în cutia de rețete, Supa Pistou ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine , 25 g de grăsimi și un total de 520 de calorii . Pentru 1,52 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Un amestec de fasole, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 79% . Acest scor este destul de bun. Încercați Supa surorii mele: Supă cremoasă de dovleac cu curry și conopidă , Supă de linte cu lămâie și Supă cremoasă de praz Omega-3 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încinge uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-înalt.
Adăugați morcovii și ceapa și gătiți, amestecând constant, până când ceapa se rumenește ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul, pasta de roșii și 1 lingură de sare și gătiți încă 1 minut.
Adăugați 7 căni de apă, acoperiți și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute. Asezonați cu sare și piper.
Între timp, tăiați fasolea verde și dovlecelul și tăiați în bucăți de 1/2 inch. Se amestecă în bulionul preparat împreună cu fasolea și spaghetele. Fierbeți până când pastele sunt al dente, aproximativ 10 minute.
Când este gata de servire, amestecați 1/3 cană de pesto în supă. Puneți o oală în boluri și acoperiți cu pesto-ul rămas.
Se presară cu parmezan și se servește cu pâine, dacă se dorește.
Fotografie de Antonis Achilleos