Supa picantă de pui a lui Catherine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 463 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,62 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pudră de ceapă, salsa groasă, fasole chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcinta de ceapă fără crustă a lui Catherine, Fasolea la grătar a lui Catherine, și Catherine final foarte Ciocolata negrese.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare la foc mediu, combinați apă, pui, sare, piper, praf de usturoi, pătrunjel, pudră de ceapă și cuburi de bulion. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon Cube
Praf De Usturoi
Praf De Ceapă
Pui întreg
Pătrunjel
Piper
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scoateți puiul, bulionul de rezervă. Shred pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Bulion
3
Într-o oală mare la foc mediu, gătiți ceapa și usturoiul în ulei de măsline până se rumenesc ușor. Se amestecă salsa, roșiile tăiate cubulețe, roșiile întregi, supa de roșii, pudra de chili, porumbul, fasolea chili, smântâna, puiul mărunțit și bulionul de 5 căni. Simmer 30 de minute.