Supa Miso I

Supă Miso aș putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. O porție conține 25 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Este adus la tine de Allrecipes. 54 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanac, pastă miso, pastă miso de orz și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Încercați O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de morcovi-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, și Supă Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți apa la fierbere. Scoateți aproximativ 1/2 cană din apa clocotită și rezervați.
Adăugați tofu. Reduceți focul la mediu, acoperiți și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Adăugați spanac sau bok choy; fierbeți aproximativ 1 până la 2 minute sau până când verdeața este fragedă.
Amestecați miso alb și miso de orz în apă fierbinte rezervată. Se amestecă în supă. Se toarnă în boluri și se ornează cu scallion.