Supa Mea De Pește
Micul meu supă de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 1547 calorii, 125g de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $17.51 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, căței de usturoi, stoc de pește și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă De Pește, Supă De Pește, și Supă De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați legumele pentru supă în bucăți (roșii, ceapă, morcov, praz, țelină, ghimbir).Curățați heringii, îndepărtați aripioarele dorsale și tăiați-le în bucăți mai mari. Dacă doriți, puteți lăsa aripioarele cozii.
Încălziți uleiul de măsline în oală și căutați heringul pe ambele părți timp de aproximativ 1 minut. Dacă nu ați îndepărtat aripioarele cozii, îndepărtați aceste patru bucăți și puneți-le deoparte.
Adăugați fileurile de hamsii și căutați încă un minut.
Adăugați toate legumele, pudra de curry și pudra de piper cayenne și gătiți timp de aproximativ 3 minute. Se amestecă bine.
Adăugați bulion de pește și apă și gătiți , reduceți focul la minim și gătiți timp de aproximativ 1 oră și amestecați din când în când.În timp ce supa se gătește, tăiați fileurile de pește în bucăți de mușcătură. Curățați creveții tigru. Pune deoparte.Pentru Aioli tăiați usturoiul în bucăți și adăugați-l împreună cu uleiul de măsline și gălbenușurile de ou în robotul de bucătărie.
Se amestecă până la neted și cremos. Sare după gust. Puneți Aioli într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
Tăiați pâinea franceză în felii și prăjiți până se rumenesc. Pune deoparte.După 1 oră de gătit, luați supa de la căldură și supa de piure până la neted. Puteți face acest lucru în robotul de bucătărie. Supa trebuie să fie foarte netedă și cremoasă. Puteți sita supa pentru a îndepărta toate bucățile rămase și oasele de pește.Puneți supa la cuptor la foc mic din nou și adăugați sherry, suc de lămâie, zahăr și șofran.
Se adaugă sare și piper după gust.
Adăugați bucăți de somon și tilapia, creveți tigru și bucățile de coadă ale heringilor.
Lăsați să fiarbă timp de aproximativ 10 minute sau până când peștele este gata și fulgi ușor.Împărțiți supa în boluri și serviți cu Aioli și pâine franceză prăjită pe lateral.Notă despre "pește întreg mic": folosesc heringi.Notă despre cozile de pește: nu scot aripioarele cozii și folosesc aceste piese pentru decorare. Dacă nu vă plac, eliminați-le. În acest caz, puteți lăsa toate bucățile de hering în supă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.