Supa favorită de fasole Kielbasa este un aperitiv fără gluten și fără lactate . O porție conține 203 calorii , 7 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 81 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfectă pentru iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă, țelină, supă de fasole condensată și slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 68% . Acest scor este solid. Rețete similare includ Supa mea de fasole marina favorită , Paella de pui ușor, Kielbasan și creveți și Kielbasa cu varză de Bruxelles în sos cremă de muștar .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți apa și legumele la fiert. Acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm