Supa excelentă cu bile matzo de la Blue Ribbon

Supa excelentă cu bile matzo de la Blue Ribbon
Supa excelentă cu bile matzo de la Blue Ribbon este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 436 calorii. 130 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, boabele de piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma masa matzo, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Cu Ceai De Mere Matzo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Supă Cu Bile Matzo, Supă Cu Bile Matzo, și Supă Cu Bile Matzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați puiul cu sare în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Lăsați să se odihnească pe o farfurie la frigider timp de 15 minute. Clătiți foarte bine sub apă curentă rece și apoi uscați cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Puneți puiul într-un vas mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 3 inci. Aduceți la fierbere, îndepărtați orice spumă care se ridică la vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați țelina, morcovii, ceapa, usturoiul, pătrunjelul, mărarul, boabele de piper și frunzele de dafin și readuceți lichidul la fierbere. Skim din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5
Reduceți focul și lăsați să fiarbă neacoperit până când puiul este gătit, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Transferați puiul într-un castron mare și, când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți carnea de pe oase (rezervați carnea în alt scop). Întoarceți oasele în oală și fierbeți încă 1 oră. Se strecoară printr-o sită căptușită cu pânză de brânză, aruncând solidele. Se răcește ușor bulionul, apoi se dă la frigider până la rece, peste noapte sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Folosind o lingură cu fante, îndepărtați grăsimea de pui solidificată din bulion. Salvați pentru a face bile matzo sau un alt scop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PuiGrăsime De Pui
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Pentru a face bilele matzo: într-un castron mare, amestecați ouăle, făina matzo, schmaltz, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
MatzoMatzo
SchmaltzSchmaltz
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați seltzerul și folosiți o spatulă de cauciuc pentru a amesteca bine. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Umpleți o oală mare și largă cu apă sărată și aduceți la fierbere. Umpleți un castron mic cu apă rece și aveți în apropiere pentru a vă menține mâinile curate și umede. Lucrând ușor, fără a apăsa, folosiți mâinile curate și umede pentru a forma bile matzo rotunde de 1/2 inch. Pe măsură ce se formează, aruncați-le în apa clocotită. Când se formează toate bilele matzo, acoperiți oala cu o rundă de hârtie pergament pentru a le menține scufundate (sau acoperiți parțial oala cu un capac dacă nu aveți hârtie pergament) și fierbeți foarte ușor (nu lăsați apa să fiarbă din nou) până când sunt fierte și fragede, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Scoateți din lichidul de gătit cu o lingură pliată și aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini. Dacă nu folosiți acea zi, lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi păstrați bilele matzo într-un singur strat într-un recipient etanș umplut cu lichid de gătit răcit pentru a acoperi până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Pentru a servi, reîncălziți ușor bilele matzo într-o oală umplută cu lichid de gătit matzo ball sau apă proaspătă pentru a acoperi (când apa ajunge la foc mic, gustați o bilă matzo pentru a vedea dacă este suficient de fierbinte și fie folosiți imediat, fie continuați să fierbeți până se încălzește după gust).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Într-o oală separată, aduceți bulionul de pui la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Adăugați rondele de morcov și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 7 minute. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi adaugă mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
15
Puneți bulionul în boluri individuale de servire. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera bilele matzo încălzite în supă și serviți conductele fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
MatzoMatzo
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista