Supa De Virtute Trei: Le Virtu

Supa De Virtute Trei: Le Virtu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați trei ciorbe de virtute: le Virtu. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 58G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1037 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,72 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână mortadella, coadă de vită, fenicul cu bulb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 82%. Rețete similare includ Le virtul (Abruzzese "șapte virtuți" Minestrone), Supa Jamaican-carne de vită și aromă de dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, și O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați coaja de porc, trotterul, osul de șuncă și coada de vită. Apăsați cuișorul în ceapă și adăugați-l în oală, împreună cu țelina și pătrunjelul întreg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
OS De șuncăOS De șuncă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 8 căni de apă și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți, acoperit, până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore. Condimentează cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se strecoară bulionul și se întoarce în oală. Aruncați legumele și păstrați carnea. Odată ce carnea este suficient de rece pentru a o manipula, dezbrăcați-o de oase, îndepărtați excesul de cartilaj și reveniți în oală cu bulionul pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Între timp, așezați fasolea într-o oală de 4 litri și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți și clătiți sub apă rece, apoi întoarceți fasolea în oală, adăugați frunza de dafin, ceapa, osul prosciutto și 5 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la minim și se gătește, acoperit, timp de aproximativ 45 de minute sau până când leguminoasele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LeguminoaseLeguminoase
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scurgeți fasolea și puneți-o deoparte, aruncând apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Într-o tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu și adăugați usturoiul, căpșunile, feniculul, pătrunjelul tocat și morcovii și gătiți, amestecând, până când legumele sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scurgeți roșiile, rezervând sucurile și adăugați roșiile în tigaie. Reduceți căldura la minim și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați sucul rezervat în rezervorul principal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați favele și mazărea în amestecul de roșii-legume, amestecați și gătiți 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
11
Adăugați ierburile, piperul negru și nucșoara, în amestecul de roșii-legume și gătiți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
12
Adăugați verdele și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
13
Între timp, aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gătiti tortellini în apă clocotită timp de 4 minute, apoi scurgeți și adăugați în vasul principal cu amestecul de legume de roșii și năutul. Se condimentează cu sare și piper, dacă este necesar, și se servește cu brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Într-un cuptor olandez sau o cratiță mare cu fund greu, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
15
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
16
Adăugați umărul de vițel și porc și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când carnea este bine rumenită și începe să elibereze o parte din sucurile sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
17
Se scoate de pe foc și se pune într-un bol mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Adăugați prosciutto și mortadella în castron, apoi adăugați oul și amestecați bine pentru a combina. Gatiti pana cand amestecul se intareste si isi pastreaza forma atunci cand o minge de dimensiunea unei linguri este scoasa din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MortadellaMortadella
ProsciuttoProsciutto
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
19
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
20
Pregătiți aluatul de paste conform rețetei și rulați-l la cea mai subțire setare de pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
21
Tăiați aluatul de paste în pătrate de 3 inci și așezați o lingură slabă din amestecul de carne în centrul fiecărui pătrat. Aduceți 2 colțuri diagonale ale fiecărui pătrat împreună, apoi aduceți celelalte 2 colțuri împreună pentru a forma tortellini. Puneți deoparte pe prosoape umede până când sunteți gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
22
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
23
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
24
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Re-făinați ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
25
Rotiți pastele pe o mașină de rulat paste la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de vităcarne de vită6creveți și cu venePiper negruPiper negru1morcov, tocat finmorcov, tocat fin1coastețelină, înjumătățitățelină, înjumătățită2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnăut uscatnăut uscat1ou, bătutou, bătut4extra largescrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole fava decojitefasole fava decojite1fenicul cu bulb, tocat grosierfenicul cu bulb, tocat grosier8281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală3frunze proaspete de mentăfrunze proaspete de mentă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre proaspătă decojitămazăre proaspătă decojită1ciorchinicimbru proaspăt, frunze numaicimbru proaspăt, frunze numai12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, feliatusturoi, feliat2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.umăr de porc măcinatumăr de porc măcinat1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1os prosciuttoos prosciutto1OS de șuncă, înjumătățitOS de șuncă, înjumătățit1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.mortadella, tăiată măruntmortadella, tăiată mărunt0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1Bucăți de caramele Heath Barulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin12 lingurițe de pudră de usturoi1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1Tortilla proaspete din făină, pentru servireTortilla proaspete din făină, pentru servire1ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1ceapă, înjumătățităceapă, înjumătățită3crenguțepătrunjel întreg, plus 3 crenguțe, tocate măruntpătrunjel întreg, plus 3 crenguțe, tocate mărunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcaciocavallo ras sau pecorino Romanocaciocavallo ras sau pecorino Romano1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.coaja de porccoaja de porc1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.prosciutto, tăiat finprosciutto, tăiat fin6creveți și cu veneSareSare6creveți și cu veneSare și piperSare și piper2ceapă verde tăiatăceapă verde tăiată9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilspanac tocatspanac tocat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de roșii și sucurile lorconserve de roșii și sucurile lor6creveți și cu veneCaciocavallo, sau Parmigiano-Reggiano, pentru grătarCaciocavallo, sau Parmigiano-Reggiano, pentru grătar1porc trotterporc trotter
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista