Supa de Risotto de primăvară a lui Cate
Reteta Cate Springtime Risotto supa ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 2.56 pe portie. Această supă are 283 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de orez arborio, nucșoară măcinată, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto De Primăvară, Springtime Orzo Risotto, și Îmi Place Risotto În Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 2 minute.
Adăugați coaja de lămâie; sotati 2 minute.
Adăugați orez; sot 3 minute.
Se amestecă bulionul și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Amestecați sparanghelul, spanacul și nucșoara; gătiți, neacoperit, 2 minute sau până când sparanghelul este crocant-fraged. Topiți fiecare porție cu brânză.