Supa de pui I
Reteta Supa de pui I se poate face in aproximativ 2 ore si 50 de minute . Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 125 de calorii . Pentru 49 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru toamna . Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Această rețetă de la Allrecipes necesită pui, țelină, mărar și sare și piper. Această rețetă este pe placul a 48 de bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 44% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supa Tom Kha (supă thailandeză de pui cu nucă de cocos) , supă Avgolemono (alias supă grecească de pui cu lămâie) și supa Tom Kha (supă thailandeză de pui cu nucă de cocos) .
Instrucțiuni
Pune puiul, pastarnacul, napul, morcovii, telina, prazul, ceapa, patrunjelul si mararul intr-o oala de 8 litri; se acopera cu apa si se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore.
Scoateți puiul întreg din supă, rupeți carnea din os și lăsați carnea deoparte. Aruncați oasele de pui, pătrunjelul și mărarul.
Scoateți legumele din oala de stoc. Folosind un robot de bucătărie, faceți piure de legume și întoarceți-le în oala de stoc, împreună cu puiul. Sare si piper dupa gust.