Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pui a mamei. O porție conține 334 calorii, 48G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de bulion de pui, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Supa de pui a mamei, Supa de pui a mamei, și Supa de tăiței de pui a mamei Jean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați păstârnac și următoarele 6 ingrediente, și saut aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
3
Adăugați bulion și pui și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Bulion
4
Scoateți puiul din os și tăiați carnea în bucăți de mușcătură. Puneți puiul în oală, adăugați suc de lămâie și încălziți.