Supa de porumb a bunicii
Nevoie de o supă fără gluten? Supa de porumb a bunicii ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de slănină, apă, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supa de fructe de mare a bunicii, Porumbul Caramel al bunicii Paul, și Pudră De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o oală mare la foc mediu-mare și gătiți până când sunt crocante.
Se scurge și se sfărâmă, rezervând aproximativ 2 linguri de picături în oală.
Amestecați cartofii și ceapa în oală cu slănina mărunțită și picăturile rezervate. Gatiti si amestecati 5 minute.
Se toarnă în apă și se amestecă porumbul. Se condimentează cu sare și piper. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și acoperiți oala. Se fierbe 20 de minute, amestecând frecvent, până când cartofii sunt fragede.
Încălziți jumătate și jumătate într-o cratiță mică până când se bulează.
Se ia de pe foc înainte de a fierbe și se amestecă în pudră chiar înainte de servire.