Supa de năut: Minestra se Ceci

Supa de năut: Minestra se Ceci
Supă de năut: Minestra se Ceci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 696 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți hamsii în sare, ceapă, năut și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Supă de paste și năut (Pastan e ceci), Paste & Ceci Supa, și Minestra (Escarole și supă de chiftele mici) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați năutul într-o oală cu fund greu și acoperiți doar cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați bicarbonatul de sodiu și acoperiți. Lăsați năutul să se înmoaie peste noapte. Când sunt gata de utilizare, transferați năutul și apa înmuiată într-o cratiță mare. Sare, după gust și gătește peste o flacără medie până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Tăiați ceapa în 1/2 prin rădăcină și feliați-le în jumătăți de lună, fiecare grosime de 1/8 inci. Într-o a doua cratiță mare, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați usturoiul, roșiile, fulgii de chili și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați năutul și apa și lăsați să fiarbă până când aromele s-au topit, timp de cel puțin 30 de minute și până la 60 de minute. Înainte de servire, tocați hamsiile și adăugați pătrunjelul. Prăjiți feliile de pâine, frecați suprafața cu cățelul de usturoi rămas și întindeți pe pasta de hamsie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Stropiți-le cu ulei de măsline și serviți cu supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista