Supa de năut: Minestra se Ceci
Supă de năut: Minestra se Ceci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 696 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți hamsii în sare, ceapă, năut și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Supă de paste și năut (Pastan e ceci), Paste & Ceci Supa, și Minestra (Escarole și supă de chiftele mici) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați năutul într-o oală cu fund greu și acoperiți doar cu apă rece.
Adăugați bicarbonatul de sodiu și acoperiți. Lăsați năutul să se înmoaie peste noapte. Când sunt gata de utilizare, transferați năutul și apa înmuiată într-o cratiță mare. Sare, după gust și gătește peste o flacără medie până se înmoaie.
Tăiați ceapa în 1/2 prin rădăcină și feliați-le în jumătăți de lună, fiecare grosime de 1/8 inci. Într-o a doua cratiță mare, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se rumenesc.
Adăugați usturoiul, roșiile, fulgii de chili și sarea și piperul, după gust.
Adăugați năutul și apa și lăsați să fiarbă până când aromele s-au topit, timp de cel puțin 30 de minute și până la 60 de minute. Înainte de servire, tocați hamsiile și adăugați pătrunjelul. Prăjiți feliile de pâine, frecați suprafața cu cățelul de usturoi rămas și întindeți pe pasta de hamsie.
Stropiți-le cu ulei de măsline și serviți cu supa.