Supa de năut: Minestra se Ceci

Supa de năut: Minestra se Ceci
Supă de năut: Minestra se Ceci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 696 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți hamsii în sare, ceapă, năut și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Supă de paste și năut (Pastan e ceci), Paste & Ceci Supa, și Minestra (Escarole și supă de chiftele mici) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați năutul într-o oală cu fund greu și acoperiți doar cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați bicarbonatul de sodiu și acoperiți. Lăsați năutul să se înmoaie peste noapte. Când sunt gata de utilizare, transferați năutul și apa înmuiată într-o cratiță mare. Sare, după gust și gătește peste o flacără medie până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Tăiați ceapa în 1/2 prin rădăcină și feliați-le în jumătăți de lună, fiecare grosime de 1/8 inci. Într-o a doua cratiță mare, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoiul, roșiile, fulgii de chili și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați năutul și apa și lăsați să fiarbă până când aromele s-au topit, timp de cel puțin 30 de minute și până la 60 de minute. Înainte de servire, tocați hamsiile și adăugați pătrunjelul. Prăjiți feliile de pâine, frecați suprafața cu cățelul de usturoi rămas și întindeți pe pasta de hamsie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Stropiți-le cu ulei de măsline și serviți cu supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista