Supa de morcovi Ivory a lui Deborah Madison cu un zar fin de morcovi portocalii

Supa de morcovi De Fildeș a lui Deborah Madison cu un zar fin de morcovi portocalii este un fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 4 și costă 1,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 223 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați câteva linguri de morcovi portocalii și/sau alți morcovi colorați, orez, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de morcovi de fildeș cu un zar fin de morcovi portocalii, Supa de dovlecei, pere și ghimbir prăjită a Deborah Madison, și Salata de linte a lui Deborah Madison.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul într-o oală de supă și adăugați ceapa, morcovii albi, orezul, 1 linguriță de sare și zahărul și cimbru. Gatiti la foc mediu cateva minute, intorcand totul ocazional.
Adăugați 1 cană de apă, acoperiți, reduceți focul și gătiți în timp ce încălziți restul de 3 căni de apă. Când apa este fierbinte, adăugați-o în oală, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
În timp ce supa se gătește, gătiți morcovii tăiați cubulețe în apă clocotită sărată timp de aproximativ 3 minute și apoi scurgeți.
Când este gata, lăsați să se răcească ușor, apoi îndepărtați și aruncați crenguța de cimbru. Pureați supa până se omogenizează într-un blender. Gustați pentru sare și condimentați cu piperul. Reîncălziți dacă s-a răcit.
Puneți supa în boluri, împrăștiați morcovii tăiați cubulețe și blaturile de morcovi peste fiecare porție și serviți.