Supa de morcovi Ivory a lui Deborah Madison cu un zar fin de morcovi portocalii

Supa de morcovi Ivory a lui Deborah Madison cu un zar fin de morcovi portocalii
Supa de morcovi De Fildeș a lui Deborah Madison cu un zar fin de morcovi portocalii este un fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 4 și costă 1,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 223 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați câteva linguri de morcovi portocalii și/sau alți morcovi colorați, orez, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de morcovi de fildeș cu un zar fin de morcovi portocalii, Supa de dovlecei, pere și ghimbir prăjită a Deborah Madison, și Salata de linte a lui Deborah Madison.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul într-o oală de supă și adăugați ceapa, morcovii albi, orezul, 1 linguriță de sare și zahărul și cimbru. Gatiti la foc mediu cateva minute, intorcand totul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UntUnt
CeapăCeapă
ZahărZahăr
CimbruCimbru
OrezOrez
SareSare
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 1 cană de apă, acoperiți, reduceți focul și gătiți în timp ce încălziți restul de 3 căni de apă. Când apa este fierbinte, adăugați-o în oală, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce supa se gătește, gătiți morcovii tăiați cubulețe în apă clocotită sărată timp de aproximativ 3 minute și apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ApăApă
SupăSupă
4
Când este gata, lăsați să se răcească ușor, apoi îndepărtați și aruncați crenguța de cimbru. Pureați supa până se omogenizează într-un blender. Gustați pentru sare și condimentați cu piperul. Reîncălziți dacă s-a răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Puneți supa în boluri, împrăștiați morcovii tăiați cubulețe și blaturile de morcovi peste fiecare porție și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De MorcovFrunze De Morcov
MorcovMorcov
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista