Supa de legume i este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 77 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, cartofi, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o supă ieftină. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați supa de legume, cum se face supa de legume mix, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Dieta cu supă de legume și o supă Google Stau cu Emeril pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, combinați bulion, sos de roșii, roșii, morcovi, cartofi, țelină, ceapă și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute. Se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă