Supa de legume a mamei Teresa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână roșii prune, sare de mare cenușie grosieră, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Supa de legume a mamei Teresa, Supa de legume brânză a mamei, și Supa de pui a mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați un X superficial în partea de jos a fiecărei roșii cu un cuțit ascuțit și roșii blanch într - o cratiță de 2 până la 3 litri de apă clocotită 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Transferați roșiile cu o lingură cu fante pe o tăietură și, când este suficient de rece pentru a le manipula, curățați, începând de la capătul marcat, cu cuțitul, apoi semănați și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Încălziți uleiul într-o oală grea de 4 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați ceapa și roșiile, apoi reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Între timp, curățați cartoful și tăiați-l în zaruri de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
6
Adăugați cartoful în amestecul de ceapă împreună cu dovlecelul și țelina și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Adăugați apă, ierburi, sare de mare și piper și aduceți la fierbere, neacoperite. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când legumele sunt foarte fragede, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
8
Se ia de pe foc.
9
Bateți împreună oul și brânza într-un castron până se combină bine, apoi adăugați la supă într-un flux, amestecând. Împărțiți în 4 boluri și serviți cu ulei de măsline și brânză.