Supa de dovlecei a mamei
Supa de dovlecei a mamei ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 229 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de bulion de pui, sare și piper măcinat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf, și Orez spaniol al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți margarina într-o oală la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in margarina topita pana la translucid, 5 pana la 7 minute.
Transferați ceapa într-un blender cu o lingură pliată, lăsând oala pe foc.
Gatiti si amestecati dovleceii in oala pana se inmoaie, 7-10 minute.
Se toarnă 1 cană de pui peste dovlecel; se amestecă.
Adăugați dovlecelul și amestecul de stoc în blender.
Amestecați ceapa, dovleceii și stocul până se omogenizează; întoarceți amestecul în oală.
Adăugați restul de pui și lapte în amestec; se amestecă. Condimentează cu sare și piper. Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.