Supa de dovleac a fermierului John

Supa de dovleac a fermierului John
Supa de dovleac a fermierului John este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 107 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o supă accesibilă pentru Toamna. Un amestec de dovleac, coajă de lămâie, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâinea de dovleac preferată a fermierului John, Salată De Grădină Fermier John Pesto, și Supă de fermier pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați capătul rădăcinii și vârfurile dure de culoare verde închis din Praz. Feliați prazul în jumătate pe lungime și clătiți bine, răsturnând straturile sub apă curentă rece pentru a îndepărta murdăria. Feliați subțire transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PrazPraz
2
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați praz, morcovi, țelină, ceapă și usturoi; amestecați des până când ceapa este moale, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PrazPraz
4
Adăugați bulion, piure de dovleac, cidru de mere, măr, ghimbir, salvie, scorțișoară și ienibahar; acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
GhimbirGhimbir
MărMăr
BulionBulion
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Supă de vârtej, o porție la un moment dat, într-un blender (ținând capacul în jos cu un prosop) până când se toarnă și se toarnă într-un castron. Puneți toată supa în tigaie și amestecați adesea la foc mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
TigaieTigaie
6
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Într-un castron mic, amestecați 1 cană crme friche sau smântână și coaja de lămâie. Supă de oală în boluri sau cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SmântânăSmântână
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
8
Se ornează cu o păpușă de crme friche.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista