Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon
Supa de ceapa franceză depasit Pizza Pâine franceză și salată cu Dijon Vinaigrette ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 6.82 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1049 calorii, 42G de proteine, și 84G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ceapă, sherry, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi oțetul balsamic alb, puteți urma acest fel principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză, Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză, și Mini Pizza Cu Ceapă Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o tigaie mare pe partea înaltă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se adaugă cimbrul, ceapa și frunzele de dafin și se condimentează cu sare și piper. Gătiti scăzut și lent până la caramel adânc în culoare și foarte dulce, 35 până la 40 de minute. Degajează cu sherry, amestecând și răzuind orice bucăți rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se amestecă în consomme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Prăjiți pâinea în cuptor. Se acoperă cu amestecul de ceapă și brânzeturile. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza este topită și ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Combinați oțetul, mierea, sucul de lămâie și ceapa într-un castron mare și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Bateți muștarul și apoi EVOO; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
3
Adăugați verdele și aruncați pentru a acoperi cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
4
Serviți pizza cu salata.
5
Nota bucătarului: toppingul de ceapă poate fi acoperit și refrigerat pentru o masă înainte de preparare. Reîncălziți cu un strop de apă pentru a slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt