Supa de castravete-marar cu Scallions
Supa de castravete-marar cu Scallions este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această supă are 126 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de zară, castraveți, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Supa de castravete-marar cu Scallions, Supă de castraveți-mărar, și Supă De Castraveți-Mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați subțire jumătate din castraveți în cruce. Tăiați subțire jumătate din scallions în cruce. Pune deoparte.
Tăiați gros castraveții și scallionii rămași și transferați într-un castron mare.
Adăugați mărarul, usturoiul, sucul de lămâie, zeama și iaurtul și dați o amestecare bună, dar blândă. Se condimentează cu sare și piper și piure într-un blender până se lichefiază. (Notă: Puteți utiliza un robot de bucătărie, dar un blender va da un rezultat mai fin și mai plăcut.)
Transferați supa într-un castron mare și adăugați castraveții feliați rezervați și scallions. Reglați condimentele cu sare, piper și Tabasco după gust. Se răcește cel puțin 2 ore la frigider.
Din inspirat de ingrediente de Bill Telepan și Andrew Friedman, Copyright (C) 2004 de Bill Telepan. Retipărit cu permisiunea Simon & Schuster, Inc.