Supa De Cartofi-Fenicul

Supa De Cartofi-Fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de cartofi-fenicul. O porție conține 519 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 2.03 pe portie. Dacă aveți la îndemână lapte degresat, praz, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până mărar ai putea urma acest curs principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Supă De Cartofi De Fenicul, Supă cremoasă de fenicul și cartofi, și Supă de praz, cartofi și fenicul cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați vârfurile verde închis ale prazului și puneți-le într-o oală mare împreună cu tulpinile și frunzele de fenicul; adăugați 8 căni de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu, se acoperă și se fierbe 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Între timp, înjumătățiți prazul rămas pe lungime, apoi feliați subțire și clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Puneți morcovii și jumătate din fiecare praz feliat și fenicul tăiat cubulețe pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă cu spray de gătit și se aruncă. Prăjiți până la auriu, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Între timp, topiți untul într-un cuptor olandez sau oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Adăugați restul de praz și fenicul și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Adăugați cartofii și 2 căni de bulion pregătit. Acoperiți și gătiți până se înmoaie, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
7
Adăugați încă 4 căni bulion și laptele; se aduce la fierbere. Lucrând în loturi, transferați într-un blender și piure; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Puneți supa în boluri; se acoperă cu legumele prăjite și ierburile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
9
Întindeți ricotta pe pâinea prăjită și condimentați cu piper; serviți cu supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
10
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista