Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de cartofi-fenicul. O porție conține 519 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 2.03 pe portie. Dacă aveți la îndemână lapte degresat, praz, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până mărar ai putea urma acest curs principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Supă De Cartofi De Fenicul, Supă cremoasă de fenicul și cartofi, și Supă de praz, cartofi și fenicul cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați vârfurile verde închis ale prazului și puneți-le într-o oală mare împreună cu tulpinile și frunzele de fenicul; adăugați 8 căni de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu, se acoperă și se fierbe 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Între timp, înjumătățiți prazul rămas pe lungime, apoi feliați subțire și clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Puneți morcovii și jumătate din fiecare praz feliat și fenicul tăiat cubulețe pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă cu spray de gătit și se aruncă. Prăjiți până la auriu, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
4
Între timp, topiți untul într-un cuptor olandez sau oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați restul de praz și fenicul și gătiți, amestecând, până la moale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
6
Adăugați cartofii și 2 căni de bulion pregătit. Acoperiți și gătiți până se înmoaie, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
7
Adăugați încă 4 căni bulion și laptele; se aduce la fierbere. Lucrând în loturi, transferați într-un blender și piure; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Puneți supa în boluri; se acoperă cu legumele prăjite și ierburile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
9
Întindeți ricotta pe pâinea prăjită și condimentați cu piper; serviți cu supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat