Supa de carne de vită de legume pentru 50 este a lactate gratuit felul principal. O porție conține 240 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 50 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, cimbru, varză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită, Supă De Friptură (Supă De Vită De Legume), și Supă De Vită Și Legume.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați carne de vită, câteva bucăți la un moment dat și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Într-un cuptor olandez mare, rumeniți carnea în ulei în loturi; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Transferați într-un vas mare; adăugați usturoiul, frunzele de dafin, cimbrul, apa, sosul de roșii și sucul, bulionul și orzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Orz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
6
Adăugați legume; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când legumele și carnea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch