Supa de carne de vită de legume pentru 50 este a lactate gratuit felul principal. O porție conține 240 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 50 și costă 1,03 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, cimbru, varză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită, Supă De Friptură (Supă De Vită De Legume), și Supă De Vită Și Legume.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carne de vită, câteva bucăți la un moment dat și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Într-un cuptor olandez mare, rumeniți carnea în ulei în loturi; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Transferați într-un vas mare; adăugați usturoiul, frunzele de dafin, cimbrul, apa, sosul de roșii și sucul, bulionul și orzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoi
Mazăre Goya®
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Usturoi Goya®
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
6
Adăugați legume; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când legumele și carnea sunt fragede.