Supa de ardei umpluta IV

Supa de ardei umpluta IV
Supa de ardei umpluta IV este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 354 calorii. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, mușchi măcinat, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supa De Ardei Umpluta, Supa De Ardei Umpluta, și Supa De Ardei Umpluta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare de carne de pământ maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți grăsimea și adăugați piper și ceapă. Gatiti pana cand ceapa este translucida, fara a le lasa sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CeapăCeapă
3
Se adaugă roșiile, sosul de roșii, bulionul, cimbrul, salvia și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți timp de 30 până la 45 de minute, până când ardeii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De RoșiiSos De Roșii
TomateTomate
ArdeiArdei
BulionBulion
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Într-o altă cratiță se fierbe 2 cesti de apă și se adaugă orez. Gatiti pana cand orezul este fraged si apoi adaugati in supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Încălziți supa și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista