Supa de ardei umpluta IV este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 354 calorii. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, mușchi măcinat, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supa De Ardei Umpluta, Supa De Ardei Umpluta, și Supa De Ardei Umpluta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare de carne de pământ maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți grăsimea și adăugați piper și ceapă. Gatiti pana cand ceapa este translucida, fara a le lasa sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Ceapă
3
Se adaugă roșiile, sosul de roșii, bulionul, cimbrul, salvia și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți timp de 30 până la 45 de minute, până când ardeii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos De Roșii
Tomate
Ardei
Bulion
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Într-o altă cratiță se fierbe 2 cesti de apă și se adaugă orez. Gatiti pana cand orezul este fraged si apoi adaugati in supa.