Supa de ardei roșu prăjită de Jan
Supa de ardei roșu prăjită a lui Jan este o vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 298 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, sare și piper, bulion de vită degresat cu grăsime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați roșii prăjite și ardei roșu, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți ardeii și tăiați-i pe jumătate pe lungime.
Îndepărtați și aruncați tulpinile, semințele și venele.
Așezați ardeii, tăiați părțile în jos, într-o tigaie de 10 pe 15 inci. Se fierbe la 4 până la 6 inci de la căldură până când pielea este înnegrită peste tot, aproximativ 12 minute. Când ardeii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, scoateți și aruncați piei; toacă ardeii.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare, amestecați ceapa în unt până se limpezește, aproximativ 3 minute. Se amestecă ardeii și morcovii.
Adăugați făină și amestecați aproximativ 1 minut.
Adăugați bulion, jumătate și jumătate și sos de roșii; se amestecă până când amestecul fierbe și se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Se amestecă fulgi de chili și sare și piper după gust.