Supa de Anul Nou a lui Sola
Nevoie de o supă fără gluten și fără lactate? Supa de Anul Nou a Solei ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 137 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Dacă aveți la îndemână salsa fierbinte medie, ulei de măsline, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Supa de Anul Nou, Supa de Anul Nou, și Supa de sud de Anul Nou.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală adâncă la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa, usturoiul și ardeii grași; gatiti pana cand ceapa este transparenta si ardeii sunt moi, aproximativ 10 minute. Condimentează după gust cu piper negru. Se amestecă porumbul, salsa, pudra de chili, fasolea neagră, mazărea cu ochi negri, bulionul de pui, cubul de bouillon de pui, apa și orezul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe cel puțin 30 de minute până când orezul este fraged.